70729

ÇEŞME KOLTUK YIKAMA

İZMİR KARNAVAL HALI YIKAMA

İZMİR ÇEŞME KOLTUK YIKAMA ŞUBESİ

Halı Yıkama ve Tüm temizlik işlerinde % 100 Müşteri Memnuniyeti.

Garantimiz sözümüz ve biz en ufak memnuniyetsizliğiniz de paranızı iade etme garantisi veriyoruz.
 

KARNAVAL HALI YIKAMA

 İzmir'in  halı yıkama sektöründe öncü şirket olarak 6 yıldır izmir'de profesyonel olarak hizmet vermekteyiz. 6 şube  ve yaygın servis ağımızla 1000 m2 kapalı alanda kesintisiz hizmet sunmaktayız. 16 fırçalı tam otomatik makina  ekipmanlarl ve uzman personelimizle makina halısı, el dokuma halıları, nepal, step,  yorgan ve battaniyeleriniz kusursuz olarak yıkanmaktadır

               KOLTUK YIKAMA AŞAMALARI
1. Koltuklarınız ilk önce emiş gücü yüksek sanayi tipi makinamızla vakkumlanarak tozlardan arındırılır,

2. Koltuk kumaşı incelenerek uygun özel karışımlı koltuk şampuanı ve yıkama sitili seçilir.

3. Daha sonra koltuklarınız özel karışımlı koltuk yikama şampuanlı suyla karıştırılarak koltuk yikama işlemi başlatılır , koltuk spreyleme yöntemi ile hafifçe ıslatılarak kirlerin ve lekelerin yumuşatılması sağlanır..

4. Yikama işlemine geçmeden önce çok aşırı kirli ve lekeli kısımlar kir ve leke sökücülerle kumaşa zarar vermiyecek hassasiyette hafifçe fırçalanır.

5. Bundan sonra yıkama işlemine geçilir,bu işlemde koltuğun bütün kumaş kaplı yüzeyleri sanayi tipi koltuk yikama makinasıyla püskürtme ve emiş sistemi ile yikanarak hijyenik olması sağlanır.

6. Yikama işlemi biten koltuğun,son kontrolü yapılır,çıkmayan inatçı leke veya sorunlu bölge varsa tekrar müdahale edilir ve ortam havalandırılarak hava sirkülasyonu olması sağlanır.

Tümü

Whatsapp
İnstgram
Telefon